Irene Samuelsson Ohlanders

God förmiddag på er all härliga och glada vänner som jag har fått på den här bloggen. Välkomna till ett nytt inlägg. Hur har ni det en vinterdag som idag? Nu ska jag inte tala med er om väder och vind utan det kommer i det här inlägget at handla om en konstnär i Borlänge och Falun som du kan få veta mer om här, en konstnär som heter Irene Samuelsson Ohlanders.  

Jag är intresserad av konst och ju äldre jag blir desto viktigare blir det för mig att få njuta av vacker konst. När jag var yngre var det så många andra saker som jag prioriterade, jag funderade inte ens på det här med konst och vad konst kan göra för ens välbefinnande. Det var när jag fyllt 35 och slagit ner mina bopålar för gott i ett hus utanför Borlänge som det kom att bli allt viktigare för mig att få njuta av konst. Jag kom i kontakt med denne konstnär i Borlänge efter att jag varit på en utställning och jag blev nästan som förtrollad. Jag ville så gärna se mer av denne konstnär i Borlänge och gick på ett par utställningar till och sedan bestämde jag mig för att lägga en slant på att köpa en tavla som jag tyckte talade direkt till mig. Det är några år sedan, med tiden har det blivit så att jag köpt ytterligare några tavlor av denna konstnär i Borlänge, tavlor som nu pryder sina platser på väggarna hemma i mitt älskade hus. Jag vet att det här intresset för konst är något som jag inte är ensam om att ha, jag skulle tycka det vore roligt om även ni, mina fina läsare, fick upp era ögon för denna konstnär i Borlänge och Falun.